khabarbanoo.ir

آشپزی
طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

این سالاد در عین حال که بسیار ساده آماده می شود، ظاهر و مزه فوق العاده ای هم دارد. این سالاد براحتی می تواند لذت غذای اصلی شما را چند برابر کند. پس پیشنهاد می کنیم آن را از دست ندهید.
طرز تهیه 5 نوع سوپ گرم مناسب سفره افطار

طرز تهیه 5 نوع سوپ گرم مناسب سفره افطار

در ماه مبارک رمضان، سوپ بهترین گزینه برای استفاده در وعده‌های غذایی است. به همین منظور دستور پخت 5 نوع سوپ را در ادامه شرح داده‌ایم که سفره غذایتان را نیز متنوع می‌کند.
تزیین شله زرد مناسب سفره افطار

تزیین شله زرد مناسب سفره افطار

در این مجموعه ما برای شما کاربران گرامی نمونه‌هایی از تزیین شله زرد را برای افطار فراهم کردیم که امیدواریم از این تزیینات لذت ببرید.
طرز تهیه‌ املت فرانسوی

طرز تهیه‌ املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از املت‌هایی است که بسیار خوش‌طعم، خوش‌رنگ، مقوی و شیک تر از املت ساده است. فرانسوی‌ها به جای املت‌ گوجه یا نیمروی انگلیسی ترجیح می‌دهند یک نسخه‌ شیک‌تر و متفاوت‌تر از تخم‌مرغ را تهیه کنند. هم‌چنین یک روز خوب برای فرانسوی ها روزی است که با یک صبحانه‌ ساده مانند یک فنجان قهوه‌ خوب همراه با تست و مربا شروع شود. اما در آخر هفته، فرانسوی ها یک املت فرانسوی را به یک فنجان قهوه با تست و مربا ترجیح می‌دهند. شما هم می‌توانید این املت خوشمزه که سرشار از پروتئین و ویتامین است، درست کنید و یک صبحانه‌ مفصل میل نمایید.
تزیین خرما مناسب سفره افطار

تزیین خرما مناسب سفره افطار

ماه رمضان یکی از آن ماه‌های پر فیض و برکت است که لحظات شیرین و دلچسبی همچون افطاری دارد. برای داشتن یک افطاری تمام عیار نیاز به بریز و بپاش‌های آنچنانی و اسراف ندارید کافی است مواد غذایی مناسب ایام را در فهرست غذایی خود بگنجانید. خرما یکی از آن مواد غذایی دلچسب و انرژی زا است که از گذشته‌های بسیار دور مهمان سفره‌های افطاری همه بخصوص بزرگان دین بوده است. ما چندین ایده اشتها آور برای سرو خرما را برای شما فراهم کرده ایم.
طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم

حلیم گندم یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود. مواد اصلی این غذا عبارتند از گندم و گوشت. در این آموزش کامل ترین روش پخت حلیم گندم را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر حلیم گندم تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه حلیم گندم در ادامه با ما همراه باشید.
سوپ میسو

سوپ میسو

این سوپ خوشمزه ژاپنی حاوی 41 کالری و 10 گرم کربوهیدرات بوده و عاری از چربی است. این غذای لذیذ منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های مختلف است. این سوپ با ویتامین‌های مختلفی همچون ویتامین B6 ، رویبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک غنی شده است .
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

زولبیا و بامیه محبوب‌ترین شیرینی ماه رمضان در ایران است. با درست کردن زولبیا بامیه خانگی می توانید میزان قند و شیرینی آن را بسته به ذائقه‌ خودتان کم یا زیاد کنید.
دستورپخت شاکشوکا: صبحانه تخم‌مرغ به سبک آفریقای شمالی با گوجه و پنیر فتا

دستورپخت شاکشوکا: صبحانه تخم‌مرغ به سبک آفریقای شمالی با گوجه و پنیر فتا

این روزها شاکشوکا (Shakshuka) همه جا هست. البته یک نمونه ترکی هم دارد که به آن مِنِمِن می‌گویند، هر دو غذاهایی بسیار لذیذ با طرز پخت آسان هستند که بایستی روش پخت آنها را در آستین داشته باشید. هر چند ریشه آفریقای شمالی دارد اما این روزها در خاورمیانه و حتی امریکای شمالی محبوبیت یافته که آن را مدیون تنوع و رنگی است که به سفره می‌بخشد. یک دستور غذای سریع  و ساده که می‌شود به آسانی حجم آن را کم یا زیاد کرد. هم برای صبحانه، هم میان وعده‌ها و هم شام قابل استفاده است؛ و البته آنقدر سنتی است که نیاز کمی به دستور پخت دارد. انگار که شاکشوکا را یک موسیقی‌دان جَز آفریده باشد، نیازی به نگاه کردن به دستور پخت ندارد، کافی است با حس‌تان جلو بروید.
طرز تهیه فرنی خوشمزه به دو روش

طرز تهیه فرنی خوشمزه به دو روش

فرنی یک دسر است که از ترکیب آرد و شیر به دست می‌آید. از فرنی به عنوان یک میان وعده‌ی شیرین می‌توان استفاده کرد. اکثرا با این دسر آشنایی دارند و این دسر به خصوص در ماه مبارک رمضان بسیار کاربرد دارد. همچنین بسیاری از فرنی به عنوان غذای کمکی کودک استفاده می‌کنند. برای طرز تهیه فرنی می‌توان این دسر را هم با آرد برنج درست کرد و هم با استفاده از نشاسته. و به دو صورت گرم و سرد سرو می‌شود و هرکدام طرفدار خودش را دارد. برای شیرین شدن این دسر می‌توان به جای شکر از مربا یا شیره‌ی انگور استفاده کرد.
دستورپخت پن‌کیک گوشت و ذرت با پنیر چدار و هالوپینو

دستورپخت پن‌کیک گوشت و ذرت با پنیر چدار و هالوپینو

بسیاری آدم‌ها علاقه‌ای به پن‌کیک‌های ساده و شیرین امریکایی ندارند. اما چه کسی گفته که این پنکیک‌ها حتما باید شیری و ساده باشند؟ چرا نباید آنها را پر از موادی مثل فلفل، ذرت، پیازچه، بیکن، و چیزهای دیگری کرد؟ پنکیک‌هایی که اینجا دستورپخت‌شان را می‌خوانید، دقیقا همین‌طور هستند. همراه با پنیر چدار و مقادیر زیادی مواد هیجان‌انگیز دیگر.
طرز تهیه آش رشته مناسب برای سفره افطار

طرز تهیه آش رشته مناسب برای سفره افطار

آش رشته یک غذای ایرانی معروف و خوشمزه است. حتما شما هم در دورهمی‌های خانوادگی یا در هوای سرد زمستان این آش را امتحان کرده‌اید و از خوردن آن لذت برده‌اید. در طرز تهیه آش رشته، معمولا این آش همراه با کشک سرو می‌شود و هم در دسته‌بندی غذای اصلی و هم پیش غذا جای دارد اینکه شما آن را جز کدام دسته می‌دانید به عادت غذایی شما بستگی دارد. ما تصمیم گرفتیم حالا که هوا در حال سرد شدن است طرز تهیه‌ این آش خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم تا آن را بپزید و همراه خانواده خود از خوردن آن لذت ببرید.
چه کسانی نباید چای سبز بنوشند؟

چه کسانی نباید چای سبز بنوشند؟

اگر چه چای سبز خواص بسیاری برای سلامتی دارد، با این حال آثار چای سبز و ترکیبات آن ممکن است تا مقدار خاصی مفید باشد اما دوزهای بالاتر آن ممکن است موجب برخی عوارض نامطلوب شود.
طرز تهیه شله زرد خوشمزه و سنتی

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و سنتی

شله زرد یکی از معروف ترین و محبوب ترین دسرهای سنتی ایران است که بیشتر در مراسم های مذهبی به صورت نذری تهیه و پخش می شود. در ماه رمضان نیز این دسر برای افطار تهیه می شود. از موادی که این دسر خوشمزه را تشکیل می دهند می توان به برنج و زعفران اشاره کرد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر شله زرد تهیه نمایید.
دسر‌های بهاری با توت فرنگی

دسر‌های بهاری با توت فرنگی

توت فرنگی یکی از میوه های خوشمزه و محبوب بهاری است که می توانید دسرهای فوق العاده ای با آن تهیه کنید و در میهمانی ها سرو کنید. در این مطلب طرز تهیه چند نوع دسر با توت فرنگی را برایتان آورده ایم.
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی زبرا

طرز تهیه کیک یک تخم مرغی زبرا

تا حالا شده هوس کیک کنید در یخچال را باز کنید اما فقط یک عدد تخم مرغ داشته باشید؟ برا من که خیلی پیش آمده است. با آموزش کیک زبرا با ما همراه باشید!
طرز تهیه 6 نوع تارت

طرز تهیه 6 نوع تارت

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.